Trenér Jan Poborák: Moje životní heslo je „všeho s mírou“

MEDICOM CLINIC

Od letošního podzimu se na pobočce MEDICOM Clinic v Praze můžete potkávat s novou mužskou tváří. Jan Poborák je náš nový specialista na unikátní metodu EMSCULPT NEO. Jak sám říká, již dlouhé roky se zajímá o zdravý životní styl. Proto jsme se ho v exkluzivním rozhovoru zeptali, co by poradil našim klientům, kteří touží po dokonalé postavě.

Honzo, abychom vás nejdříve představili – prozradíte nám, kdo jste a jaké za sebou máte pracovní zkušenosti?

Tak moje jméno už znáte :) Jinak bych řekl, že jsem podnikatel, který pracuje již několik let v oblastech, které jsou jeho velkým koníčkem – fitness, zdraví a vyvážená strava. Mám rozsáhlé zkušenosti s trénováním klientů všech typů. S kolegou jsem otevřel jediné české bistro zaměřené na servírování rychlého zdravého jídla pro lidi, kteří do sebe nechtějí dávat cokoliv a řeší své zdraví a postavu. Je to takzvaný fit fastfood concept. Působil jsem také jako manažer studia se cvičením pod systémem EMS (electromagnetic stimulation) a nyní se profesně posouvám zase o kus dál na klinice MEDICOM Clinic.

Proč jste se rozhodl spolupracovat právě s naší klinikou?

Hlavně proto, že se rád učím novým věcem a nesnáším stagnaci. Zároveň proto, že přístrojům, se kterými na klinice pracuji, věřím. A v neposlední řadě proto, že management a celkové prostředí kliniky mě velice mile překvapili svou profesionalitou a pozitivním přístupem. Klinika je navíc velmi luxusní a krásná.

Dlouhé roky se věnujete zdravému životnímu stylu. Na ten se obzvlášť v dnešní době vyplatí dbát. Každý si ale zdravý lifestyle vykládá jinak. Co znamená pro vás?

To je samozřejmě individuální a odráží se od zdravotního stavu a životního stylu každého klienta. Co je zdravé pro mě, nemusí být zdravé pro vás a naopak. Ale pokud bych měl jasně a univerzálně odpovědět, tak je to balance všeho, co negativně i pozitivně ovlivňuje naše zdraví. Moje životní heslo je proto „všeho s mírou”.

Poradíte našim klientům, jak by se měli ideálně stravovat, aby žili v souladu se zdravým životním stylem?

Tak, aby byli psychicky i fyzicky v pohodě, co nejvíce se blížili svojí vysněné postavě a netrpělo jejich zdraví.

Co naopak v oblasti stravování rozhodně nedělat?

Opět to je velmi individuální otázka a jednoznačná odpověď pro všechny neexistuje. Nedělejte ve velké míře to, co vám zdravotně ubližuje a ničí postavu. Pokud ale někomu pomůže na psychiku a stres vypít si skleničku nebo dvě vína denně, tak si je klidně dejte. Pokud by to však začalo škodit postavě a zdraví, tudíž i psychice, kompenzujte to něčím jiným, třeba procházkami.

Právě pohyb je další klíčovou součástí zdravého životního stylu. Jak by měl podle vás optimálně vypadat?

To samé, co o stravování, platí i o pohybu a cvičení. Nepřetěžujte se za každou cenu a cvičte tak, abyste si neublížili a aby vás to bavilo.

A co když lidé nemají tolik času se aktivnímu pohybu věnovat?

Pro takové případy jsou vyvinuty právě metody jako EMSCULPT NEO, která je nově na klinice MEDICOM Clinic k dispozici a právě na tu se zde specializuji. Čtyři až šest sezení po 30 minutách působení na určitou partii se rovná až 16 týdnům intenzivního cvičení v posilovně.

EMSCULPT NEO

Vy metodu EMSCULPT NEO velmi dobře znáte. V čem je podle vás skvělá?

Tím, že nejen že radiofrekvencí doslova rozpouští podkožní tuk a magnetickými výboji posiluje svaly pod ním, ale také jako jediná neinvazivní metoda působí na viscerální tuk, kterým jsou obaleny orgány. Je však potřeba jít na sezení se mnou každý týden po dobu 4, 6 nebo až 8 týdnů za sebou. Účinek pak sílí 3 měsíce po kúře, a trvá tedy několik měsíců.

Jak taková procedura ve vaší režii vypadá? Na co se zájemci mohou těšit?

Řekl bych, že sezení probíhá velmi příjemně. Nejdříve vám změřím výšku a také veškeré hodnoty vašeho těla – množství viscerálního tuku, obsah vody v těle, hmotnost kosterních svalů, procento tuku a tak dále. Umíme také diagnostikovat přítomnost otoku nebo disbalance v těle. Navíc jsou výsledky měření k dispozici do minuty! Podle nich vám pak dokážu poradit, jak se stravovat a jak cvičit, popřípadě vám sestavím jídelníček na míru tak, aby seděl k vašemu životnímu stylu.

Následně se položíte pod deku na pohodlné lehátko. Já na určenou část těla připevním speciální aplikátor a nechám ho 30 minut působit. Během kúry si s klienty povídám o jejich životním stylu, stravování a dalších tématech zdraví. Intenzitu upravuji podle vašich reakcí. Kúra je bezbolestná. Zároveň si vás vyfotím, abyste pak měli na očích výsledek před i po celkové proceduře.

Kolik návštěv doporučujete, aby lidé dosáhli vytouženého efektu?

Nejlepší efekt dosáhneme působením na stejnou problematickou partii 1x týdně po dobu 4, 6 nebo maximálně 8 týdnů, a to maximálně asi 2x za rok.

Pro koho je z vašeho pohledu metoda EMSCULPT NEO nejvhodnější?

Prakticky pro všechny typy lidí. Největší efekt uvidí hubenější klienti, proto nemusí chodit na kúru tak dlouho jako ti obéznější. Metoda je také vhodná pro ty, kteří nemohou ze zdravotních důvodů cvičit anebo nemají rádi posilovny. Ocení ho ale také profesionální kulturisté a bikini fitnessky, které chtějí velmi viditelně vyrýsovat svaly před soutěží nebo focením.

Co byste vzkázal lidem, kteří o ošetření uvažují, ale ještě se úplně nerozhodli?

Vzkázal bych to, že se nemají čeho bát, že metoda EMSCULPT NEO dokáže pomoci skutečně každému. Záleží na partii, kterou chce klient zlepšit. Výsledky jsou skutečně pozoruhodné.

 

Zajímá vás více revoluční metoda EMSCULPT NEO? Podívejte se, co všechno umí zde.

Anebo ji chcete rovnou vyzkoušet? Objednejte se na konzultaci. Zavolejte nám zdarma na 800 254 642. Rádi vám splníme sen o krásném těle.

Hubnutí