Vánoční dárek, který změní život k lepšímu: Nadělte letos pod stromeček poukaz na krásu

Spousta žen sní o plnějším dekoltu, mladší tváři nebo štíhlejších bocích. A právě Vánoce jsou tou správnou příležitostí, kdy by se měla plnit i ta nejtajnější přání. Udělejte letos svým blízkým opravdovou radost a proměňte jejich sen v realitu. Věnujte jim dárkový voucher na plastickou chirurgii či estetickou dermatologii na naší klinice. Přinášíme vám inspiraci.

Odměna pro ženy, které si zaslouží to nejlepší

vanoce MEDICOM CLINIC

Manželky, maminky a babičky jsou pověstné tím, že zatímco pro druhé by se „rozkrájely”, na sebe často zapomínají. Voucherem od MEDICOM Clinic jim tak dáte signál, že vám na nich záleží a že si přejete, aby se i ony cítily krásně, sebevědomě a stále žensky.

Pro zralé ženy je ideální plastická operace očních víček, která kromě estetických benefitů přináší také výraznou zdravotní úlevu. Pomůže totiž namáhaným očím a od bolesti hlavy, která je často provází.

Oblíbeným dárkem je také omlazení obličeje MyFaceLift. Díky němu se zpevní kontury obličeje, vyhladí se i hluboké vrásky a pozvednou koutky úst. Výraz přitom zůstává zcela přirozený a výsledky jsou viditelné po dlouhou dobu.

Každoročním potěšením, které pod stromečkem nachází řada žen, je pak plastická operace prsou. Vánoce s představou okouzlujícího dekoltu, který na ně čeká, tak budou ještě nádhernější.

Estetické zákroky ocení i muži

Najít originální vánoční dárek pro manžela, dědečka či tatínka je každý rok oříšek. Zkuste je letos překvapit vlasovou mezoterapií a výhledem na hustší vlasy. I plastická chirurgie nachází u mužů zalíbení. Podpořte mužskou část rodiny v cestě za vysněnou postavou nebo mužnějším hrudníkem.

Obdarujte sami sebe

I když v období Vánoc myslíme především na to, jak potěšit druhé, neměli bychom zapomínat ani na sebe. Dopřejte si péči v podobě jednoho z našich dermatologických ošetření, ať už potřebujete pomoci s akné, nebo toužíte po omlazovací terapii. Pokud je vaším cílem krásně ploché a hezky tvarované břicho, udělejte si radost voucherem na vysoce efektivní liposukci či stále populárnější kryolipolýzu.

Trefa do černého

Vánoce

Chcete mít jistotu, že vyberete ten správný zákrok? Nechte to na druhých. Dárkový poukaz v libovolné hodnotě vám rádi vystavíme tak, aby si jej obdarovaný mohl zvolit podle svého přání.

Nadělujeme dárky navíc

Ke každému poukazu vám navíc přidáme i spoustu dárků, například sladká čokoládová bonboniéra nebo poukazy na další zákroky.

Jak si voucher objednat?

Voucher získáte snadno z pohodlí domova na našich webových stránkách. Rádi vám ho zašleme přepravní společnstí, nebo si ho můžete vyzvednout osobně na jedné z našich poboček v Praze, Brně a Ústí nad Labem.

Přejeme Vám krásné Vánoce! :)

Plastická chirurgie Estetická medicína