Vlasová mezoterapie pro zdravou pokožku hlavy a pevné vlasy

Problémy s vypadáváním vlasů, ustupující vlasovou linií nebo řídnutím vlasů mohou být značně frustrující. Tyto problémy mohou postihnout ženy i muže a mohou mít různé příčiny, od genetických faktorů, hormonálních výkyvů a stresu až po rychlé hubnutí. Mezoterapie dokáže vyživit vlasové folikuly a obnovit zdravou vlasovou pokožku. Jedním z klíčových faktorů této metody je dodání důležitých látek, růstových faktorů, kmenových buněk, vitamínů a dalších léčivých látek hloubkově do pokožky hlavy. Vlasové kořínky tak dostávají stimul k obnově a regeneraci.

Výhody vlasové mezoterapie

Před samotným ošetřením dermatolog zhodnotí stav pokožky hlavy i vlasů a doporučí léčebný plán. Někdy je zapotřebí provedení krevních testů pro přesnější indikaci. Efekty vlasové mezoterapie se dostaví brzy. První zlepšení je patrné již po 1 až 3 měsících od ošetření. Vaše vlasy budou silnější, hustší a vlasová pokožka hydratovaná. Výhodou je také krátká doba rekonvalescence. Po mikrojehličkování se lze věnovat běžným činnostem bez omezení.

 

  • Vlasové kořínky dostávají potřebnou výživu
  • Stav pokožky hlavy se výrazně zlepšuje
  • Vlasy jsou hustší a silnější
  • Zlepšuje se mikrocirkulace pokožky hlavy

 

Pro dosažení maximálního efektu je doporučeno absolvovat alespoň 4 ošetření jednou týdně, v závislosti na typu problému. Výsledkem bude snížení vypadávání vlasů, stimulace obnovy růstu vlasů a regenerace pokožky hlavy. Vlasová mezoterapie přináší naději pro ty, kteří trpí vypadáváním vlasů a dalšími problémy spojenými s vlasovou pokožkou. Pokud si přejete silné, zdravé vlasy a pokožku hlavy, je tato metoda tou pravou.​​

“Vlasová mezoterapie zlepšuje a vyživuje kůži v místě uložení vlasových folikulů. Provádí se injekční technikou za použití jemných jehliček. I když je kůže na hlavě citlivá na bolest, metoda je poměrně rychlá a zákrok probíhá bez komplikací. Účinné látky aplikujeme v místech ztráty vlasů nebo charakteru onemocnění. Ošetření provádíme opakovaně po dvou až třech týdnech. Maximální efekt je patrný s odstupem několika měsíců. Kúru lze podpořit doplněním například kolagenových preparátů.”

MUDr. Klaudia Dvořáková, korektivní dermatolog a dermatochirurg

Napište nám

Formulář byl úspěšně odeslán. Děkujeme.

Formulář nebyl odeslán. Zkuste to prosím znovu.

Book icon

Chcete se dozvědět více?
Přijďte na nezávaznou konzultaci.

Objednat se

Dermatologie