Zvětšení hýždí implantáty pro sexy pozadí

Tvar a velikost hýždí lze do jisté míry tvarovat usilovným cvičením nebo dietou. Důležitým faktorem je i genetická dispozice, proto docílit ideálního pozadí se může stát nedosažitelné. Plastická chirurgie má však řešení díky moderním technikám za použití implantátů. Přejete si pozadí, za kterým se okolí bude s obdivem otáčet?

 

Pro trvalé vytvarování hýždí se ve světě již řadu let hojně využívá silikonových implantátů. Jedná se o alternativu k tvarování postavy vlastním tukem, což oceňují zejména velmi štíhlí klienti. Implantáty mají, podobně jako při zvětšování prsou, různé velikosti, objem i tvar. Zákrok nejenže koriguje nedostatečný objem a pokles pozadí, povislou kůži, ale dokonce řeší i projevy celulitidy. Díky pokročilým technikám s minimem rizik a pooperačních omezení získává augmentace hýždí na stále větší oblibě také v Česku. Dosáhnout ideálních křivek je tak doslova na dosah.

 

Výhody zvětšení pozadí implantáty v MEDICOM Clinic

  • nejmodernější technika s minimem pooperačních omezení

  • již v den zákroku se lze posadit nebo ležet na zádech

  • rychlý návrat k běžným aktivitám, práci i ke sportu
  • maximálně stabilní a trvalý výsledek vložením implantátu pod sval
  • alternativa ke tvarování postavy tukem pro velmi štíhlé klienty

Maximálně bezpečná technika a pooperační komfort

V MEDICOM Clinic zákrok provádíme metodou, která dosahuje nejen krásných výsledků u žen i mužů s různorodými typy postav, ale také zajišťuje bezpečný průběh zákroku a pooperační komfort. Kouzlo tkví v umístění implantátu zcela pod sval pomocí dvou krátkých řezů. Tato technika je náročnější na šikovnost operatéra, avšak zaručuje, že i při aktivním životním stylu nedojde ke změně pozice implantátu. Jedním z hlavních benefitů je minimální pooperační množství omezení. Již v den zákroku je možné se libovolně posadit nebo lehnout na záda, což je zásadní rozdíl oproti starším technikám, které vyžadují několikatýdenní rekonvalescenci. Malé jizvičky jsou navíc dobře skryty v ohybu spojení hýždí.

 

Po zvětšení hýždí implantáty je doporučeno klidové období po dobu 3 až 5 dnů pro správné hojení, následně se lze s opatrností vrátit k běžným činnostem. Sportování je možné již po 3 týdnech od zákroku. Samotná augmentace probíhá v celkové anestezii a zabere přibližně hodinu. Po operaci je běžná mírná bolest v místě vložení implantátu, kterou však lze zmírnit pomocí běžných léků proti bolesti.

 

 

Napište nám

Formulář byl úspěšně odeslán. Děkujeme.

Formulář nebyl odeslán. Zkuste to prosím znovu.

Book icon

Chcete se dozvědět více?
Přijďte na nezávaznou konzultaci.

Objednat se

Novinky Plastická chirurgie