MUDr. Tomáš Nedeliak: “Ideálem je spojit funkčnost a estetiku.”

Specializace MUDr. Tomáše Nedeliaka zahrnuje širokou škálu zákroků na obličeji a krku. Skutečně velký potenciál vidí ve spojení estetiky spolu s funkčností, v čemž mu pomáhají letité zkušenosti v oboru ORL. "Je smutné a zároveň škoda, že by měla funkční operace a estetický zákrok probíhat odděleně. Když tyto dva prvky spojíme, dosáhneme ideálního stavu," vysvětluje operatér MEDICOM Clinic.

 

“Nejvíce si cením práce na těžkých deformitách nosu.”

Mnoho klientů vyhledává jeho služby nejen kvůli estetickým důvodům, ale také kvůli těžkým deformitám nosu, které znesnadňují dýchání nebo způsobují chrápání a tím i poruchy spánku. Právě v řešení složitých případů se MUDr. Nedeliak našel a jsou pro něj výzvou. "Když nos nemůže plnit svou funkci a klient trpí nedostatečným dýcháním, je pro mě největší odměnou, že kromě zlepšení vzhledu pomůžu i po zdravotní stránce," doplnil odborník na operace nosu MUDr. Nedeliak.

 

 

“Nos musí dobře dýchat a tvarem i velikostí sedět k obličeji.”

Dosáhnout úžasných výsledků po estetické i funkční stránce mu pomáhá technologický pokrok v chirurgii. Díky moderním metodám jsou zákroky šetrnější a mnohem méně invazivní. A proto operace nosu nejsou bolestivé a až na krátkodobé nepohodlí se klienti zotavují v řádech dnů. "Ideální výsledek pro mě je, když nos sedí k obličeji, má správný tvar i velikost, vypadá dobře, aniž by kdokoliv poznal, že byl operován," uzavírá MUDr. Tomáš Nedeliak.

Napište nám

Formulář byl úspěšně odeslán. Děkujeme.

Formulář nebyl odeslán. Zkuste to prosím znovu.

Book icon

Chcete se dozvědět více?
Přijďte na nezávaznou konzultaci.

Objednat se

Plastická chirurgie Z kliniky