Vánoce se blíží... Nečekejte na zázrak, darujte krásu!

Přibližně za měsíc začnou nejkrásnější svátky v roce, a tak určitě přemýšlíte nad tím, čím letos u stromečku potěšit svou rodinu, přátele i o co si sama napsat Ježíškovi... ;-) Mnoho velkých přání z oblasti krásy dovedou splnit naše vánoční dárkové poukázky, ke kterým opět rozdáváme i spoustu dalších dárků navíc!

Vánoce MEDICOM CLINIC

Vybíráte vánoční dárky pro své blízké a tak trochu i sama pro sebe? Jestli se o něčem vyplatí (ne)nápadně zmínit před svým partnerem, jsou to určitě vánoční dárkové poukázky na libovolné ošetření nebo zákrok na některou z našich klinik. Na svatého Martina, 11. listopadu, jsme totiž jako každý rok spustili jejich předprodej. Takový voucher by si pod stromečkem určitě přála objevit spousta žen a možná trochu překvapivě i dost mužů. Jak celý nákup funguje a jaké další krásné dárky zdarma od nás dostanete?

Poukázky můžete pořídit buď přímo na recepcích našich klinik, anebo na našich webových stránkách, kde jsme pro jejich nákup jako každý rok připravili speciální stránku s podrobnostmi. Poukázku můžete koupit na libovolnou částku, nejméně však na 1000 Kč. Částku na ni můžete napsat, anebo rovnou zmínit konkrétní zákrok, který si někdo z vašich nejbližších přeje podstoupit.

Podle toho, jak hodnotnou poukázku u nás zakoupíte, k ní zdarma obdržíte i další krásné dárky v hodnotě až 13 300 Kč! Těšit se můžete na lékařskou kosmetiku Bioderma, NeoStrata nebo Teoxane, kterou prodáváme na našich klinikách a naši lékaři ji doporučují používat po estetických ošetření pleti. K těm nejhodnotnějším poukázkám pak rozdáváme i lék Wobenzym urychlující hojení po zákroku a Strataderm gel k ošetření jizev po plastické operaci.

Vánoce MEDICOM CLINIC

Při nákupu poukázky v hodnotě 5000 Kč a více od nás dostanete také voucher na další estetické ošetření v hodnotě 1000 Kč, 3000 Kč, 5000 Kč nebo 10 000 Kč! Voucher můžete uplatnit na LPG lipomasáž, rázovou vlnu nebo na trvalou laserovou epilaci. Samozřejmostí a zároveň sladkou tečkou nakonec je minibomboniéra s hořkými čokoládkami označenými logem MEDICOM Clinic.

Luxusní dárkovou poukázku můžete věnovat někomu ze svých nejbližších a dárečky navíc odměnit třeba sama sebe nebo to udělat přesně naopak... ;-) Záleží jen na vás. Jisté ovšem je, že právě Vánoce jsou ideální příležitostí odměnit sebe, rodinu, přátele tím, po čem doopravdy touží. Pomůžete jim tak k naplnění jejich tajných snů nebo si splníte sny vlastní a přestanete čekat na zázraky. Začnou se totiž dít!

Přejeme vám krásnou dobu předvánoční, mnoho splněných přání a snů, stejně jako radost u stromečku po otevření obálky s dárkovou poukázkou k nám! :-)

 

 

 

 

 

Novinky