Nejlepší vánoční dárek? Přece dárková poukázka k nám!

Zní to až neuvěřitelně, ale polovina adventu je za námi. S pečením cukroví vám možná pomůže maminka nebo babička, ale vybrat vánoční dárky bylo, je a bude vždycky jen a jen na vás... Nadělte letos své rodině právě dárkové poukázky k nám. Poradíme vám, na jaké ošetření či zákrok by je vaši nejbližší mohli s radostí uplatnit.

MEDICOM CLINIC

Patříte k těm, kteří nechtějí nakupovat dárky pár dní před Štědrým dnem? Ani ale nemáte čas trávit odpoledne v nákupních centrech a prodírat se davem dárků chtivých lidí? V tom případě jsou pro vás jako stvořené vánoční dárkové poukázky, které jsme si tradičně nachystali pro naše stálé i potenciální kliety. Stejně jako v předchozích letech můžete pořizovat poukázky pro své blízké v libovolné hodnotě (nejméně 1000 Kč) a opět se můžete těšit na spoustu dalších dárků zdarma ke každé vámi zakoupené poukázce. Voucher zakoupíte bez front na recepcích našich klinik, anebo pohodlně přes internet na našich www stránkách. Zbývá už jen přemýšlet, jak by mohli vaši blízcí voucher využít, ale i to jsme si dovolili udělat tak trochu za vás... :-)

Hloubková hydratace a prevence prvních vrásek pro sestřičku

Patří-li vaše sestra do věkové skupiny žen okolo 30 let a více, plus o ní víte, že o sebe ráda pečuje, poukázkou k nám ji stoprocentně potěšíte. Líbit by se jí mohla například tzv. mezoterapie. „Jedná se o hloubkovou hydrataci látkou tělu vlastní, kyselinou hyaluronovou, a dalšími pro pleť blahodárnými složkami, jakými jsou vitaminy, minerály, antioxidanty atd.,“ přibližuje korektivní dermatoložka Martina Neradová. Pokud už sestra řeší i první vrásky na čele nebo nad kořenem nosu, určitě se bude zajímat také o aplikaci botulotoxinu. Tohle ošetření navíc slouží i jako skvělá prevence jejich tvorby.

Výplně vrásek nebo příspěvek na nové poprsí pro švagrovou

Máte se svou švagrovou pěkný vztah? Jestli ji obdarujete dárkovou poukázkou k nám, pravděpodobně z vás budou od té chvíle nejlepší kamarádky! :-) Z dermatologie by ji mohla potěšit třeba aplikace výplní s kyselinou hyaluronovou – jedna z nejvyhledávanějších a zároveň nejefektivnějších omlazujících metod současnosti na poli estetické medicíny. Nebo víte o tom, že vaše příbuzná touží po pevnějším a větším poprsí? Nasměrujte ji poukázkou k nám, i za příspěvek na tento zákrok v podobě poukázky od vás bude jistě moc ráda. Ukážete jí tak, že za ní stojíte a dodáte jí odvahu, aby se konečně rozhodla splnit si svůj sen.

Mladší a odpočatější tvář pro vždy pečující a starající se maminku

MEDICOM CLINIC

Trápí vaši maminku unavená a den ode dne více ochablá i vrásčitá tvář? Povadající kontury tváří pomůže zpevnit tzv. MyFaceLift, nejmodernější plastická operace obličeje současnosti. V čem je tak mimořádná? Především v krátké době rekonvalescence po zákroku i v minimálním nošení ohlávky po něm díky tomu, že se operace provádí pouze v lokální anestezii. „MyFaceLift je moderní metoda faceliftu s dlouhodobým účinkem, jejíž velkou výhodou je ambulantní provedení v lokální anestezii. Jedná se o účinné propojení efektu klasického faceliftu s kratší rekonvalescencí miniinvazivního zákroku,“ potvrzuje náš plastický chirurg a specialista na tuto omlazující metodu MUDr. Tomáš Ventruba.

Jistota zdraví a větší pocit sebedůvěry pro nejlepší kamarádku

FemLase

Nejen o kráse, ale také o zdraví jsou ošetření a zákroky, které u nás můžou vámi obdarovaní podstoupit. Dobrá kamarádka, mladá maminka, která má doma jedno a více dětí, bude vděčná za poukázku, kterou může uplatnit na zákrok FemLase – laserové ošetření, které jí pomůže od inkontinence, opakovaných zánětů močového měchýře a dalších potíží v této intimní oblasti, se kterými se dokáže svěřit možná právě jenom vám. Anebo jí třeba uděláte radost poukázkou z toho důvodu, že se konečně rozhodne udělat si na sebe čas a nechat si zkontrolovat své pihy, případně si dát i nějaké odstranit laserem nebo chirurgicky. Ke kontrole mateřských znamének používají naše dermatoložky digitální dermatoskop – přístroj, která zjednodušeně řečeno pracuje podobně jako lupa. Znaménko mnohonásobně zvětší a vyhodnotí jeho rizikovost.

Stárnutí s noblesou a elegancí pro téměř pohádkovou babičku

Nenechte se mýlit: také dámy v letech může velmi potěšit poukázka k nám. Víte například, že vaše babička touží po plastické operaci víček? Není smysluplnějšího dárku. Vždyť zákrok jí kromě odpočatější tváře přinese i nesmírnou zdravotní úlevu. Díky operaci jí přestanou tolik slzet oči a možná se jí uleví i od velmi častých bolestí hlavy. A celkově odpočatější i o pár let mladší tvář? To je více než pouhá třešinka na dortu... Dál neváhejte, uděláte opravdu dobrý skutek!

Pánská krása a komfort pro svou drahou polovičku

MEDICOM CLINIC

Dobrou zprávou je, že můžete poukázku k nám s klidným svědomím věnovat i svému partnerovi. Právě muži se totiž stávají našemi klienty stále častěji. A zatímco dříve se zajímali především o plastickou operaci horních nebo spodních víček, případně o liposukci břicha, aktuálně už mnohým z nich není cizí ani estetická dermatologie. Proč by také měli denně vzdychat před zrcadlem kvůli hluboké vrásce nad kořenem nosu, která je dělá zbytečně přísnými ve výrazu? Vždyť stačí jen velmi malé množství botulotoxinu a jejich tvář zapůsobí o poznání vlídněji, aniž by ztratila na charizmatu. Stejně tak pánové možná rádi využijí poukázku na aplikaci botulotoxinu do podpaží. Propocené pracovní košile se díky tomu stanou minulostí přibližně na dobu čtyř až deseti měsíců.

Jak a kde nakoupit vánoční poukázky k nám

Inspirovala jste se a dál už nechcete s nákupem vánočních poukázek k nám otálet? Stačí se podívat na www.medicomclinic.cz/vanoce, kde najdete o koupi poukázek podrobné informace. Stejně tak můžete zavolat do našeho Centra péče o klienty na číslo 800 254 642 (800 CLINIC), anebo rovnou přijít na některou z našich klinik a poukázku zakoupit v jakékoliv hodnotě přímo na recepci. Tak šťastné a spokojené! ;-)

 

 

 

 

Novinky