Jaké doplňky stravy zařadit v období hojení po plastické operaci?

 

Collagen, Aescin MC a Traumawin MC jsou nepřekonatelnou kombinací pro období rekonvalescence po chirurgickém zákroku, ale také po úrazech. Účinné látky, které obsahují, napomáhají kůži se dobře hojit, zamezují vzniku otoků, působí protizánětlivě a napomáhají také vstřebání pooperačních podlitin. Ve spolupráci s předními plastickými chirurgy vznikla prémiová řada doplňků stravy Beauty by Medicom Clinic.

 

100% ČISTÝ MOŘSKÝ COLLAGEN

      mladistvý vzhled pleti

      pevnost a elasticita pokožky

      zdraví kloubů a vazů

      kvalitní vlasy a nehty

 

V každodenním shonu jistě oceníte ready-to-drink zpracování a osvěžující limetkovo-mátovou chuť. Collagen od Beauty by Medicom Clinic je vždy připraven k okamžité a pohodlné konzumaci, což vám ušetří práci s přípravou doplňků stravy. Na trhu existuje celá řada kolagenových doplňků, je proto dobré znát výhody kvalitního rybího kolagenu. Pro organismus se vyznačuje lepší vstřebatelností, což zvyšuje jeho účinnost. Navíc je obohacený o kyselinu hyaluronovou, vitamíny a zinek, co z něj dělá komplexního pomocníka v péči o pokožku, klouby i vazy zevnitř. Kromě zmíněného obsahuje příjemný bonus v podobě výtažku ze zeleného čaje, který energizuje tělo i mysl.

 

TRAUMAWIN MC

      proti únavě a vyčerpání

      benefity pro dýchací a kardiovaskulární systém

      přirozená obranyschopnost

      lepší trávení i průchodnost cév

 

TraumaWin MC s jeho synergickou kombinací byl speciálně navržen pro období po chirurgických zákrocích. Účinné látky vitamínu C jsou známé pro aktivní ochranu buněk před škodlivým oxidativním stresem. Pomáhá také snížit míru únavy nebo vyčerpání. Kapsle dále obsahují rutin, který přispívá k normální funkci dýchacího a kardiovaskulárního systému, a rovněž bromelain pro udržení přirozené obranyschopnosti, podporu trávení a správnou průchodnost cév.  

AESCIN MC

      přirozená obranyschopnost

      vstřebávání pooperačních podlitin

      zdraví cévní soustavy a správná mikrocirkulaci krve

      bez alergenů

 

AESCIN MC od Beauty by Medicom Clinic obsahuje 20% extraktu z kaštanu koňského. Tento extrakt je známý svými pozitivními účinky na normální činnost cévní soustavy, kloubů a přirozenou obranyschopnost organismu. Aktivně přispívá k normální činnosti cévní soustavy a kloubů. S doporučením lékaře užívat aescin se setkáte téměř po jakékoli plastické operaci.

POOPERAČNÍ BALÍČEK MEDICOM CLINIC

Záleží na každém detailu a péče v Medicom Clinic nekončí na operační sále. Právě s touto myšlenkou vznikl pooperační balíček Collagen + Traumawin MC + Aescin MC, který si mohou klienti Medicom Clinic zakoupit za zvýhodněnou cenu.

Novinky Plastická chirurgie