Dovolenková alba našich lékařů: Podívejte se, kde jsme nabírali sílu

Každý den se starají o vaši krásu a zdraví. V létě ale i lékaři a vedení MEDICOM Clinic vyráží na dovolenou za slunečními paprsky, dlouhými vlahými večery a novými zážitky. Aby se pak svěží a odpočinutí mohli zase vrátit k práci, kterou milují. Zajímá vás, jak a kde jsme čerpali energii letos? Nahlédněte do alba plného krásných fotek a zajímavých míst.

MUDr. Horyna

Primář naší pražské a ústecké kliniky, plastický chirurg MUDr. Pavel Horyna si užil příjemné letní posezení u sklenky vína s další členkou našeho ústeckého týmu - zdravotní sestřičkou Lenkou Vittkovou.

MUDr. Petros Christodoulou

Plastický chirurg MUDr. Petros Christodoulou pracuje na naší pražské pobočce od roku 2017. Jeho specializací jsou operace prsou a bohaté zkušenosti má s transplantacemi vlastního tuku. V létě vyrazil se svou přítelkyní na rodný Kypr.

MUDr. Ondrejka

Jeden z našich nejzkušenějších plastických chirurgů z pražské kliniky MUDr. Peter Ondrejka strávil volný čas na výletech. S rodinou se podíval třeba na šumavský hrad Kašperk a vystoupal také na slovenský Chopok.

MUDr. Pachman

Primář brněnské pobočky, plastický chirurg MUDr. Petr Pachman provedl už více než 3 000 estetických zákroků. Ani v létě nelenil a rozhodl se pro aktivní relaxaci v rakouském Saalbachu. Na kole tam zdolával horská úbočí při adrenalinové disciplíně zvané downhill.

MUDr. Puls

Za naším pražským plastickým chirurgem MUDr. Michalem Pulsem CSc. jezdí často klienti i ze zahraničí. Sám letos prožil dovolenou se svou ženou a synem v jihomoravské Lednici. Nezapomněl tam navštívit výstavu historických kočárků a panenek.

MUDt. Třísková

← MUDr. Katarína Třísková působí na našich pobočkách v Praze a Ústí nad Labem jako korektivní dermatoložka. Svou dovolenou strávila letos velmi aktivně. Běhala, pěstovala turistiku a zahrála si i golf.

MUDr. Sellner

Všude dobře, doma nejlépe – tímto pravidlem se letos v létě řídila MUDr. Sabina Sellner Ph.D., která pracuje na brněnské MEDICOM Clinic jako korektivní dermatoložka. O letní dovolené odpočívala u sebe doma.

MEDICOM CLINIC

I generální ředitel MEDICOM Clinic Ing. Petr Toufar s manželkou a zároveň marketingovou manažerkou Mgr. Pavlou Toufarovou zůstali letos v České republice. Objevovali krásná česká zákoutí, výletovali a hlavně trávili čas se svou rodinou.

Novinky