Kryolipolýza ubere několik centimetrů

Zeštíhlení bez námahy. Bez diet, pocení v tělocvičně nebo invazivních zákroků. Představte si, že během pár týdnů zmizí nechtěné centimetry. Že se vaše tělo zbaví tuku samo. Zní to jako pohádka? Překvapíme vás – je to realita. Kryolipolýza vám sen o štíhlé postavě splní. Pojďte se s ním seznámit.

Pohodlí

Kryolipolýza je velmi šetrná a neinvazivní liposukční metoda. Nebolí a nevyžaduje ani následnou rekonvalescenci. Provádíme ji ambulantně. Už druhý den po ošetření se můžete věnovat všem aktivitám, na které jste zvyklí, včetně sportu.

Jednoduchost

Pro štíhlejší postavu nemusíte dělat vůbec nic. Přístroj a vaše tělo se o všechno postarají za vás. Pokud ale chcete dosáhnout dokonalého výsledku, určitě pomůže zdravější jídelníček a omezení alkoholu. Není to ale nezbytně nutné.

Všestrannost

Záleží jen na vás, které partie chcete zeštíhlit. Jestli to bude břicho, stehna nebo třeba ruce. Přístroj má dvě hlavice, které mohou působit na dvě místa zároveň. Během 70 minut proto stihne i párové oblasti. Pokud toužíte po ošetření více částí těla, můžete absolvovat až dvě procedury za den.

Efektivita

K zeštíhlení vám stačí jediná návštěva a 70minutové ošetření. Pak už jen můžete sledovat, jak centimetry mizí. Ještě výraznějšího výsledku dosáhnete, jestliže proces opakujete třikrát po sobě. Nutné je jen dodržet odstup dvou měsíců mezi zákroky.

Přirozenost

Výsledky se po kryolipolýze dostaví postupně. Tuk se z těla odplaví přirozenou cestou lymfatickým systémem. První známky uvidíte po 14 dnech a finální výsledek zhruba za dva měsíce. Díky tomu zůstane kůže v místě odsátí pružná a pevná. Má totiž dost času se přihojit.

Jak to probíhá?

Procedura trvá 70 minut. K vybrané partii přiložíme aplikátor, který nasaje podkožní tuk a zmrazí ho na teplotu - 8 °C. Celý proces je bezbolestný. Zatímco vy si užíváte odpočinek na lůžku pod dekou, čtete si a relaxujete, CoolTech pracuje. Po odstranění přístroje vám sestřička promasíruje ošetřenou oblast, aby pocit chladu rychleji ustoupil. Působí pouze na tukové buňky, nemusíte se tedy obávat poškození okolních tkání nebo cév.

Pro koho je kryolipolýza vhodná?

Pro všechny, kteří chtějí ubrat pár centimetrů v problematických partiích nebo si vymodelovat postavu. Jen pozor, obezitu však kryolipolýza stejně jako invazivní liposukce řešit neumí.

Chcete i vy získat vysněnou postavu díky kryolipolýze? Zjistěte o zákroku více nebo se objednejte na nezávaznou konzultaci. Zavolejte nám zdarma na 800 254 642.

Hubnutí