Lifting obličeje bez bolesti nebo jizev

Prohlížíte si svou tvář s povzdechem? Přejete si mít opět vypnuté, ostře definované kontury, zbavit se nevzhledných “syslíků” a hlubokých nosoretních rýh? Nebo Vás trápí přibývající vrásky okolo očí či na čele? Pokud potřebujete obličej výrazně omladit, ale na chirurgický facelift se ještě necítíte, nebo jej nechcete či nemůžete podstoupit, ideálním řešením je neinvazivní facelifting pomocí ultrazvuku.

 

Neinvazivní lifting s HIFU technologií

Jaký je vlastně princip přístrojového SMAS liftingu? Ultrazvuk vydává teplo, které prohřeje tkáně do hloubky 3 až 4,5 mm. Ke tkáním v této hloubce bylo přitom ještě před nedávnem možné dosáhnout pouze chirurgickým faceliftem. Prohřátí vede ke tvorbě nových kolagenových a elastických vláken v podkoží. Pokožka i tkáň se vypínají, aniž by došlo k narušení pokožky. Prvotní “glow” obličeje je vidět již po prvním ošetření. Ta pravá magie ale probíhá v pleti v průběhu následujících 3 až 6 měsíců, kdy se pokožka postupně vypíná, aniž by zůstaly jizvy.

 

Pro koho je procedura vhodná?

Rejuvenace ultrazvukem dosahuje krásných výsledků jak u zralejší pleti, tak i u mladší klientů 30+, kteří nejsou spokojeni s prvními známkami stárnutí nebo hledají účinnou prevenci.

 

"Ošetření ultrazvukovou technologií mohu klientům jen doporučit. Je to nesmírně šetrná metoda, která na tváři nezanechává žádné jizvy, přitom její efekt vydrží opravdu dlouho," popisuje MUDR. Eva Harapátová, estetická dermatoložka MEDICOM Clinic.

 

Čeho je možné ošetřením dosáhnout?

●      ostřejší kontury obličeje

●      vypnutí povislé kůže čelisti a podbradku

●      vyhlazení vrásek kolem očí

●      redukce převisů spodních víček

●      pozvednutí obočí a vypnutí čela

 

Jak ošetření probíhá krok za krokem

Ošetření není bolestivé, nicméně zahřívání podkoží může být pro někoho nepříjemné. Pro komfort klienta je přibližně hodinu před ošetřením podáno perorální analgetikum. Znecitlivující krém se v tomto případě nenanáší, jelikož se ošetřuje v hloubce, do které jeho účinky neproniknou. Při samotném ošetření se nanáší vodivý gel pro bezpečný průběh zákroku. Samotné ošetření celého obličeje trvá okolo 30 minut.

 

Výhody neinvazivního SMAS liftingu má 3 hlavní výhody:

  1. Nevyžaduje žádnou rekonvalescenci nebo omezení
    Můžete se tedy ihned po proceduře nalíčit a vrátit se ke svým činnostem, a to bez výrazného začervenání nebo otoků. Mohou vzniknout drobné modřinky. Všechny viditelné nedokonalosti po zákroku mizí do 1 až 3 týdnů.

 

  1. Ošetření se provádí celoročně
    V rukou zkušených dermatoložek nehrozí porušení pokožky, ani nechtěná hyperpigmentace. Další výhodou je, že tuto intenzivní proceduru stačí zopakovat až po 1 až 2 letech.

 

  1. Ošetření lze kombinovat s dalšími zákroky
    Ultrazvuková terapie je velmi účinná v oblasti podbradku a často ji doplňujeme s lipolýzou pro ještě efektivnější výsledek. Pro omlazující efekt je možné zkombinovat také s výplněmi na bázi kyseliny hyaluronové.

Napište nám

Formulář byl úspěšně odeslán. Děkujeme.

Formulář nebyl odeslán. Zkuste to prosím znovu.

Book icon

Chcete se dozvědět více?
Přijďte na nezávaznou konzultaci.

Objednat se

Estetická medicína Omlazení