MUDr. Pavel Horyna: “Estetický zákrok je nejrychlejší psychoterapií.”

MUDr. Pavel Horyna vždy oplýval citem pro jemnou operativu. Začátky jeho kariery coby cévního chirurga jej postupně přivedly k nadšení pro plastickou chirurgii. V té se podle vlastních slov doslova našel. Nejvíce jej na jeho práci fascinuje okamžitě viditelné zlepšení. Estetické zákroky dokážou totiž zvednout sebevědomí a být také účinnou psychoterapií.

 

 "Dobře provedený estetický zákrok může být nejrychlejší a nejúčinnější psychoterapií," vysvětlil primář pražské a ústecké pobočky MEDICOM Clinic MUDr. Pavel Horyna. Při konzultaci klade důraz na pochopení pacienta, jeho reálná očekávání a společné estetické cítění. MUDr. Horyna má rád pestrou operační činnost a věnuje se celé škále zákroků estetické chirurgie malého i velkého rozsahu.

“Muži se stále častěji rozhodují pro estetické zákroky.”

Plastická chirurgie se v posledních letech díky novým technologiím stala dostupnou prakticky všem. “Je zde cítit velký vliv sociálních médií. Stále častěji se také muži rozhodují pro estetické zákroky, jako jsou operace očních víček nebo liposukce, nebo zákroky kosmetické dermatologie,” popisuje vývoj plastické chirurgie MUDr. Pavel Horyna.

“Estetický zákrok může být nejrychlejší a nejúčinnější psychoterapií.”

 “Na plastické chirurgii se mi líbí, že výsledek vidíte prakticky okamžitě. Dobře provedený estetický zákrok umí rychle zvednout sebevědomí. Léčí tedy jak tělo, tak samozřejmě i duši. Může být proto nejrychlejší a nejúčinnější psychoterapií, vysvětluje MUDr. Pavel Horyna, proč je plastická chirurgie někdy označována jako “psychochirurgie”.

 

Seznamte se blíže s primářem pražské a ústecké pobočky MEDICOM Clinic MUDr. Pavlem Horynou

MUDr. Pavla Horynu doporučují pro jeho preciznost i osobní přístup klienti z Česka i ze zahraničí. Chcete se stát jedním z nich i Vy?

Napište nám

Formulář byl úspěšně odeslán. Děkujeme.

Formulář nebyl odeslán. Zkuste to prosím znovu.

Book icon

Chcete se dozvědět více?
Přijďte na nezávaznou konzultaci.

Objednat se

Plastická chirurgie Z kliniky