Operace prsou vrací ženám po porodu sebevědomí

Alena nikdy nepatřila k ženám s bujným dekoltem. Před těhotenstvím dojem plnějšího výstřihu řešila vhodně zvoleným prádlem. Po kojení druhého dítěte však její poprsí ztratilo pevnost i tvar. To se na sebevědomí mladé maminky negativně odrazilo. Alena se začala vyhýbat pohledu do zrcadla, a dokonce se necítila přitažlivě ani před svým manželem. Přála si znovu se cítit žensky.

“Laskavost a profesionalita mi dodaly odvahu.”

Mírná nervozita před zákrokem je zcela běžná a nevyhnula se ani Aleně. Mimo to se ale na zákrok a nový dekolt velice těšila. Veškerý strach záhy zmizel během předoperační konzultace s MUDr. Petrem Pachmanem, odborníkem na krásná poprsí v Medicom Clinic. Jak sama podotkla, uklidnila ji jeho laskavost i profesionalita. Společně se shodli na představách o výsledku, probrali všechny možnosti i to, jak bude operace probíhat. Pak už se mohla jen těšit na svůj velký den.

“Pobyt na klinice jsem si doslova užívala.”

Po příchodu do Medicom Clinic v Brně se Aleny ujaly ochotné sestřičky. “S čímkoli jsem potřebovala, mi s úsměvem pomohly. Na klinice jsem se cítila nesmírně příjemně,” pochvaluje si Alena, která se podělila také o první moment po probuzení, kdy si položila ruce na hruď a pocítila blažený pocit - cítila svá vytoužená prsa.

“Pocit je to nepopsatelně krásný.”

Samotná operace i pooperační rekonvalescence proběhly u paní Aleny zcela bez komplikací. MUDr. Petr Pachman provedl augmentaci prsou kulatými implantáty: “Zvolili jsme velikost 335 ml s vložením klasickou krátkou jizvičkou v podprsních rýhách. Použil jsem tzv. dual plane metodu, kdy je horní část implantátů kryta velkými prsními svaly pro přirozený a stabilní výsledek,” vysvětlil operatér Medicom Clinic.

 

Alenu potěšil jak bezproblémový průběh hojení, tak i rychlá rekonvalescence. Přibližně po týdnu od operace ustoupily otoky a od té chvíle se dívala na nový dekolt se stále větší spokojeností. “V plavkách se cítím skvěle a před manželem znovu žensky a přitažlivě. Být konečně sama se sebou spokojená je pocit k nezaplacení,” neskrývá nadšení mladá maminka.

Napište nám

Formulář byl úspěšně odeslán. Děkujeme.

Formulář nebyl odeslán. Zkuste to prosím znovu.

Book icon

Chcete se dozvědět více?
Přijďte na nezávaznou konzultaci.

Objednat se

Plastická chirurgie