Splňte jí nejtajnější přání o kráse

Splňte jí i nejtajnější sny. Ať už si vaše milovaná přeje nový dekolt, mladistvější tvář, nebo třeba rovnější nos, v MEDICOM Clinic se o splněná přání o kráse postarají odborníci na estetickou medicínu. Cítit se krásně a sebejistě je ten největší dar, který můžete věnovat.

 

Morpheus8 omladí tvář i tělo jako mávnutím kouzelného proutku

Mikrojehličková radiofrekvence Morpheus8 působí jako kouzlo, které viditelně omladí tvář nebo tělo. Tato inovativní metoda intenzivně působí i v hlubších vrstvách pokožky, kde stimuluje tvorbu kolagenu a elastinu. Výsledkem je pevnější pleť, ostřejší kontury i redukce drobných vrásek nebo jizviček po akné, a to vše bez invazivních chirurgických zákroků. Multifunkční ošetření se nejčastěji využívá k omlazení obličeje, především dolní čelisti, krku, paží či břicha. Seznamte se s převratným MORPHEUS 8.

 

Sametově hladká pokožka bez jediného chloupku díky laserové epilaci

Mít vždy hladkou pokožku jako samet bez starostí s holením? Laserová epilace je účinným a takřka bezbolestným řešením, jak se zbavit nechtěného ochlupení kdekoliv na těle. Dopřejte jí pokožku jako samet a bez zarůstajících chloupků. Z efektu se bude těšit již po prvním ošetření. Protože ale laser působí v aktivní růstové fázi, je zapotřebí ošetření zopakovat. Mnohdy stačí k dokonalosti jen 5 návštěv, jiní klienti jich musí podstoupit o něco málo více. Odměnou bude dokonale a trvale sametová pokožka. Ideálním obdobím, kdy začít s laserovou epilací jsou zimní měsíce, kdy kůže není vystavována sluníčku.

Metoda Emtone - pevné pozadí a štíhlé nohy bez dolíčků jako filmová hvězda

Metoda Emtone slibuje pevnější zadeček a štíhlejší nohy bez celulitidy. Až 90 % žen bojuje s nevzhlednými ďolíčky. Působením tepelné a mechanické tlakové energie se nedokonalosti viditelně minimalizují. Metoda Emtone podporuje tvorbu kolagenu a elastinu v podkoží, což vede ke zpevnění pokožky problematických partií, nejčastěji hýždí, nohou, paží nebo bříška. Pro dokonalý efekt se doporučuje alespoň 6 procedur, které je možné absolvovat na klinikách MEDICOM Clinic v Praze, Brně i Ústí nad Labem.

 

V novém roce lehký krok a krásné nohy bez křečových žil

Moderní a šetrné metody léčby od těch nejmenších žilek až po větší varixy dokážou takřka zázraky, a to s minimem pooperačních omezení. Potíže s cévami se nejčastěji týkají žen v období těhotenství nebo se sedavým zaměstnáním, mohou však postihnout kohokoliv bez rozdílu věku nebo pohlaví. Moderním metodám léčby, které jsou méně zatěžující, nevyžadují hospitalizaci a umožňují rychlejší návrat k běžnému životu, se věnuje cévní chirurg MUDr. Radka Lainková

Pevné, plné poprsí je luxusní ozdobou každé ženy

Plastičtí chirurgové MEDICOM Clinic dokážou splnit sen o krásném dekoltu každé ženě. Využívají k tomu nejmodernějších světových trendů a postupů pro dokonalé poprsí - metodu vnitřní podprsenky odolávající času i gravitaci, přenos vlastního tuku pro zmírnění asymetrií či doplnění objemu nebo prémiových implantátů.

 

Na blogu najdete také inspiraci na dárky pro muže.

 

Chceme vás i vaše blízké ještě více hýčkat, a proto k nákupu vánočních poukazů přidáváme navíc dárky v hodnotě až 12 000 Kč. Kromě voucheru na vámi zvolenou částku obdrží obdarovaný také poukazy na oblíbené přístrojové procedury nebo prémiové doplňky stravy Collagen a Ceramides od Beauty by MEDICOM Clinic, vše v exkluzivním dárkovém balení.

 

 

Chci věnovat vánoční poukaz

Plastická chirurgie Estetická medicína Hubnutí Cévní chirurgie