“Spokojenost musí být na obou stranách,” míní MUDr. Peter Ondrejka

Na klinice pracuje MUDr. Peter Ondrejka již 13 let. Před jeho očima se MEDICOM Clinic z malého zařízení stala jednou z nejprestižnějších klinik v oboru estetické plastické chirurgie a dermatologie. Dle názoru oblíbeného plastického chirurga je to dáno kvalitou odborné péče o klienty, neustále se rozšiřujícím sortimentem zdravotní techniky a výkonů, které se zde provádí. "Dle referencí klienti cítí, že personál je tady jenom pro ně, a to od jejich prvního vkročení na kliniku," dodáváJedním z důležitých faktorům úspěchu je také přátelská atmosféra na pracovišti a soudržnost personálu.

V 90. letech byla plastická chirurgie zcela jiná

Když se vrací k počátkům své kariéry, vzpomíná, že k estetické chirurgii se tehdy dostal jen málokdo. Také zákroky byly orientované především na odstraňování vážných defektů. “Plastická chirurgie se věnovala zejména rozštěpovým vrozeným vadám, rekonstrukčním operacím po onkologické léčbě, chirurgii ruky. Estetika stála až na samotném konci. To je dneska zcela jinak,” popisuje MUDr. Peter Ondrejka. 

Zákroky pomáhají vrátit sebevědomí i životní komfort

Plastické operace jsou dnes dostupné téměř pro každého a estetika se stala běžnou součástí života. Klientům pomáhají nejen získat zpět sebevědomí. MUDr. Ondrejka si nejvíce považuje operativy, která pomůže i zdravotně, ať už jsou to redukce prsou nebo operace nosu.


A právě na operace nosu se specializuje jen minimum operatérů. MUDr. Ondrejka v této oblasti platí za oblíbeného plastického chirurga. Jeho zkušenosti lákají dokonce i zahraniční klienty, kteří do Česka cestují, aby podstoupili zákrok v jeho péči. "Nos je dominantou obličeje. Rhinoplastika je však specifickou disciplínou. Každá drobná odchylka je totiž patrná nejen vizuálně, ale také co do funkčnosti dýchání," dodává.

Napište nám

Formulář byl úspěšně odeslán. Děkujeme.

Formulář nebyl odeslán. Zkuste to prosím znovu.

Book icon

Chcete se dozvědět více?
Přijďte na nezávaznou konzultaci.

Objednat se

Plastická chirurgie