MUDr. Petros Christodoulou: “Lékař by měl být partnerem pro klienta.”

MUDr. Petros Christodoulou se pro plastickou chirurgii nadchl již jako student medicíny. Veškerý svůj volný čas proto věnoval sledováním práce zkušených operatérů a vzdělávání se. Jeho nadšení trvá dodnes. Několikrát ročně cestuje do zahraničí, kde absolvuje kurzy a stáže u těch nejslavnějších chirurgů z celého světa. Nejnovější trendy plastické chirurgie tak pro klienty MEDICOM Clinic přiváží ze svých cest do Beverly Hills, Miami, Brisbane nebo z prestižních evropských klinik a kongresů. “Snažím se sbírat to nejlepší z každého odvětví plastické chirurgie, abych mohl svým klientům nabídnout ty nejlepší metody, co existují,” vysvětlil MUDr. Christodoulou, plastický chirurg MEDICOM Clinic a emeritní primář Kliniky plastické chirurgie na Bulovce.

 

 

“Dnešní plastická chirurgie dokáže téměř zázraky.”

 

Estetická chirurgie se vyvíjí nesmírně rychlým tempem. Za posledních 10 let podle MUDr. Christodoulou především vzrostl důraz na dlouhodobé a stabilní výsledky zákroku a také na bezpečnost. Nové metody i technologie dávají plastickým chirurgům širokou škálu možností: “Dnešní plastická chirurgie dokáže téměř zázraky. Je v ní silný element improvizace, a to mě baví. Je to tvůrčí proces,” míní oblíbený operatér MUDr. Christodoulou, který každému klientovi nabízí individuální řešení takzvaně na míru.

 

“Lékař by měl být především partnerem.”

 

Klienti si na MUDr. Christodoulou považují nejen jeho odbornost, ale také osobní přístup. Dle jeho vlastních slov by měl být lékař pro klienta zejména partnerem: “Mohou mě kontaktovat kdykoliv, i když jsem třeba na dovolené. Své klienty nikdy neopouštím,” dodává plastický chirurg.

 

Napište nám

Formulář byl úspěšně odeslán. Děkujeme.

Formulář nebyl odeslán. Zkuste to prosím znovu.

Book icon

Chcete se dozvědět více?
Přijďte na nezávaznou konzultaci.

Objednat se

Plastická chirurgie Z kliniky