6 důvodů, proč říct ošetření FemLase ano

Inkontinence, vaginální suchost, nepříjemné pocity při milování – to jsou potíže, které v určité fázi života potkají téměř každou ženu. Věděla jste ale, že je můžete snadno a účinně řešit? Ošetření FemLase, které omlazuje initimní partie a pomáhá v mnoha směrech, si chválí ženy po celé zemi. A my pro vás máme hned šest důvodů, proč byste o něm měla uvažovat také.

FemLase

Je rychlé a nebolí

Ošetření FemLase se provádí ambulantní, rychlou, bezbolestnou a bezpečnou metodou, navíc s téměř nulovou rekonvalescencí a především vysokou účinností. Zákrok trvá pouze 15-20 minut a připomíná běžné vyšetření u gynekologa.

Je pro každý věk

FemLase nejčastěji vyžadují ženy ve středním věku, tedy v rozmezí 45-60 let. Oblíbily si ho také maminky po porodu, okolo 30 let, a to kvůli stresové inkontinenci. Díky tomu, že FemLase pomáhá i s opakovanými záněty močového měchýře, ho podstupují i mnohem mladší ženy.

Zlepšuje kvalitu sexuálního života

Která žena by netoužila po intenzivnějším sexuálním prožitku! I s tím umí FemLase pomoci. Na nedostatečný prožitek při pohlavním styku a chybějící zvlhčení má totiž vliv vaginální atrofie. Při ošetření působí teplo na vaginální tkáň, čímž stimuluje novou tvorbu kolagenu a také nervová zakončení, a zvyšuje tak prožitek v oblasti sexuálního uspokojení.

FemLase

Léčí inkontinenci

Ženy volí tento zákrok, i pokud je trápí lehká stresová inkontinence. FemLase umí řešit problém s únikem moči, když se zasmějete, zakašlete nebo sportujete. Díky tomu, že se vaše pochva zpevní a zúží, získá močový měchýř lepší oporu. A vy se můžete zase kdykoliv, v klidu a od srdce zasmát.

Léčí opakované záněty močového měchýře

Díky působení tepla na tkáň se nastartuje tvorba fibroplastů, elastinových vláken a na kolagen bohaté endopelvické fascie. Tím se obnoví právě i opora močového měchýře a původní funkce močových cest.

Je dlouhotrvající

Efekt zákroku je velice individuální, ale obvykle vydrží měsíce až roky. Vždy záleží na tom, jak silně na ženu působí všechny faktory, které k jejímu problému přispívají. Zpětná vazba klientek na FemLase je ovšem velmi pozitivní. Po prvním ošetření jsou s efektem natolik spokojené, že už mnohdy ani nevyžadují zákrok zopakovat. Přitom jim takovou možnost v MEDICOM Clinic zdarma nabízíme.

Věříme, že FemLase si zamilujete i vy. Objednejte se na nezávaznou konzultaci.
Zavolejte nám na 800 254 642.

Omlazení