Novinka: objevte krásu zářící pleti s Dermalogica

Dermatologická ošetření spolu s kvalitní každodenní domácí péčí o pleť jsou klíčem k jejímu zdraví a mladistvému vzhledu. A právě proto klientům MEDICOM Clinic nově nabízíme vedle omlazujících a pečujících zákroků dermatologie také možnost zakoupit inovativní produkty kosmetické značky Dermalogica.

Den po dni krásnější, pěstěná pleť

Produkty Dermalogica představují revoluční spojení vědeckých poznatků a přírodních látek, které aktivně zlepšují zdraví pleti, včetně těch nejcitlivějších typů. Můžete si tedy denně dopřát profesionální péči založenou na produktech bez umělých parfemací a s prokazatelnými výsledky. Vaše pleť získá maximální výživu a hydrataci, a to díky výjimečným vlastnostem produktů Dermalogica.

 

„Ke kosmetické řadě Dermalogica mě přivedla kolegyně, používám jí přibližně rok a moje pleť je mnohem pružnější, i moje kosmetička mě za ní pochválila. Každý večer se těším na Precleanse odlíčení na olejové bázi. Mám konečně pocit, že je moje pleť důkladně odlíčená a připravená na regeneraci v noci. “ Martina

Pomůžeme vám s výběrem 

Nevíte, které produkty jsou těmi nejvhodnějšími? Naše specialistky na pobočkách MEDICOM Clinic v Brně a Praze pomohou vybrat správné produkty, které odpovídají vašim potřebám. Dejte své pleti zažít jedinečnou péči, jejíž efekt nejen uvidíte, ale také pocítíte na vlastní kůži.

 

Kosmetiku Dermalogica dlouhodobě používám a jsem s ní více než spokojená. Po dlouhé době jsem našla kosmetiku, která mou pleť dobře hydratuje a sedí mi. Před samotným používáním je dobré se poradit s kosmetičkou, které produkty z několika řad kosmetiky Dermalogica jsou pro pleť vhodné, a co pleť potřebuje. Jsem ráda, že si nově můžu svoji oblíbenou kosmetiku zakoupit i na recepci MEDICOM Clinic.“ Nela

Chcete si dopřát profesionální péči? 

V rámci spolupráce jsme oslovili salony, kde vás budou kosmetikou Dermalogica doslova hýčkat.  Seznam vybraných salonů Dermalogica:

 

Ateliér Kotlár Praha 1

Le Fler Body & Soul Praha 1 

Studio ARTISTIC Praha 1 

Libor Šula TheSalon Praha 1 

Shiny hair studio Praha 1 

salon Sladkovská Praha 2

salon BlondiM Praha 6 

Glow studio Nymburk

Glow studio Mladá Boleslav 

Studio DayDream Kladno

Toužíte po výraznějším omlazení tváře a dekoltu bez jizev?

Pokud sníte o neinvazivním, avšak viditelném omlazení bez skalpelu nebo jizev, přečtěte si o faceliftingu pomocí ultrazvuku. Proceduru můžete bez omezení podstoupit i v létě. 

Napište nám

Formulář byl úspěšně odeslán. Děkujeme.

Formulář nebyl odeslán. Zkuste to prosím znovu.

Book icon

Chcete se dozvědět více?
Přijďte na nezávaznou konzultaci.

Objednat se

Novinky Z kliniky