Operace horních víček ubere roky z tváře a přináší i úlevu

"Povislá horní víčka máme v rodině dědičná, má je i máma," vysvětlil Lukáš. Právě genetika je významným faktorem. Zákrok čím dál častěji podstupují i lidé v mladším věku okolo čtyřicítky nebo třicítky. Stejně tomu bylo i u pana Lukáše. V poslední době se k estetickému problému přidalo navíc i zdravotní hledisko. Při delší práci na počítači pociťoval tlak a rychlou únavu očí, které jej omezovaly.

 

Poslední pomyslnou kapkou byly nelichotivé komentáře, se kterými se setkával: "Často mi říkali, že vypadám starší, unaveně nebo dokonce strhaně. To člověku na psychické pohodě neprospívá." Byl dokonce nejednou označen za otce své manželky, přestože je mezi nimi jen osm let věkového rozdílu. To ho natolik zasáhlo, že se rozhodl pro plastiku horních víček.

 

Svěřil se do péče Medicom Clinic."Byl jsem lehce nervózní, žádný zákrok jsem předtím ještě nepodstoupil. Překvapilo mě, jak rychle a hladce vše proběhlo. Představoval jsem si to horší, než to ve skutečnosti bylo," svěřil se Lukáš. Výsledek operace mu nejen zlepšil vzhled, ale přinesl konečně úlevu od pocitu unavených očí. Lukáš se dle svých slov cítí rozhodně sebevědoměji. Zalitoval prý jen toho, že zákrok nepodstoupil dříve. Plánuje dokonce další neinvazivní omlazující zákroky pro zjemnění vrásek.

Operace horních víček měla u pana Lukáše dvojí pozitivní efekt, a sice estetický i zdravotní. Odstraněním kožního nadbytku a tukových prolapsů se klientovi ulevilo od pocitu únavy, pálení i tlaku očí a dokonce od otoků víček. Výsledkem je rozzářený obličej, který vizuálně omládl o 5 až 8 let. Jsem rád, že panu Lukášovi operace přinesla oba dva benefity.

MUDr. Pavel Popelka, Medicom Clinic

Napište nám

Formulář byl úspěšně odeslán. Děkujeme.

Formulář nebyl odeslán. Zkuste to prosím znovu.

Book icon

Chcete se dozvědět více?
Přijďte na nezávaznou konzultaci.

Objednat se

Plastická chirurgie Omlazení